FORSIDE PROGRAM OM OS BILLETTER FIND VEJ STOLE OVERSIGT KONTAKT OS

Store illusioner

Tid: lørdag 3. september 2016
Klokken: 11:00
Sted: Kulturfestivalen i Vitapark
Medvirkende:
Melodramatisk Stumfilmsteater for fuld skrue.

Vi befinder os i Århus, 1910 - den danske stumfilms guldalder. Dengang helten lignede en helt, og skurken virkelig ikke var ret sød.

En tapper lille filmtrup kæmper for at få det mesterværk i kassen, som uden tvivl vil blive gennembruddet - ikke mindst for vores heltinde, Asti.
Den revolutionerende nye opfindelse har skabt et miljø fuldt af håb, inspiration og ambitioner, hvor talenter fødes og mediet udvikles i rivende fart. Men filmverdenen viser sig også at være benhård, og i konkurrencen mellem spirende filmselskaber er bedrag, sabotage og andre nederdrægtigheder hverdagskost. Asti vikles ind i et spind af løgne og skjulte motiver som sætter venskab, loyalitet og endda kærlighed på Kulturfestivalen i Vita Park lørdag 3. september 2016 kl. 11.00 prøve. Hvem er i virkeligheden skurk og hvem er helt, når kameraet ikke ruller?

I Theatret Thalias Tjeneres vilde og visuelle komiske maskeunivers rejser vi tilbage til Aarhus‘ fortid som stumfilmskulisse. Det er sjovt. Det er forbløffende. Det er for hele familien.

Fri entré

ABONNOMENTFORESTILLINGER
BESTIL
Vores sensommer
The Sunshine Boys
Vrede
SÆRFORESTILLINGER
BESTIL
Store illusioner
Hodja fra Pjort
Nisser til søs
Så´det
Husk før hver forestilling i Spektrum Odder,
kan du bestille en teatermenu dagen før på mail: sten@spektrumkultur.dk

Produceret af Aarup Design Group